Новини
ДТП

На Хмельниччині сталося дві ДТП з потерпілими

Цими вихідними на Хмельниччині сталося дві ДТП з потерпілими. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Як повідомляється, у Хмельницькому «Опель Комбо» на «зебрі» наїхав на пішохідку, а у Славутському районі в результаті зіткнення двох мотоциклів травмувалося двоє молодих людей.

“8 червня близько 09.20 години в Хмельницькому по вулиці Купріна 49-річний місцевий житель на автомобілі «Опель Комбо» скоїв наїзд на 41-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу”.

У результаті ДТП жінка зламала ногу та отримала закриту черепно-мозкову травму й була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

А 9 червня близько 01.40 години в селі Берездів Славутського району 15-річний житель сусіднього села на мотоциклі «Спарк», за попередньою інформацією, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мотоциклом «Альфа» під керуванням 22-річного односельчанина.

У результаті ДТП водій мотоцикла «Альфа» був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні з травмою ключиці. 16-річний пасажир мотоцикла «Спарк» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і зараз перебуває в реанімації.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS