Новини
Політика

У Хмельницькій ОДА відбулися кадрові зміни

Кілька днів тому т.в.о. голови Хмельницької ОДА Володимир Кальніченко отримав нового заступника. Тимчасово виконувати обов’язки заступника голови ХОДА призначили Олександра Дехтярука з Полонного, повідомляє Nagolos tv.

Олександр Дехтярук тричі був депутатом Полонської районної ради. У 2008-2010 роках працював заступником голови Полонської райради, а з квітня і до кінця 2010 року був її головою. У 2012 році повернувся у бізнес – знову став головою правління колективного підприємства «Буртинський завод вогнетривів», на якому працював у 2006-2008 роках.

У 2012 році Олександр Дехтярук очолював Полонську районну організацію партії «УДАР». Він був активним учасником Революції Гідності, після якої Олександру Миколайовичу навіть пророкували крісло голови Хмельницької ОДА.

У 2014 році здобув вищу освіту в Хмельницькому економічному університеті за напрямком «Фінанси і кредит». У 2015 році був обраний депутатом Хмельницької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Олександр Дехтярук одружений. Має двох дорослих дітей.

Згідно з декларацією за 2018 рік, Олександр Дехтярук володіє будинком площею понад 250 кв. м  та нежитловим приміщенням площею 86 кв. м в Полонному.

Крім того, новоспечений чиновник зводить будинок площею понад 100 кв. м на березі Джарилгацької затоки, що на Херсонщині. 

У автопарку Олександра Миколайовича, згідно з декларацією, лише вантажівка та бортовий причіп.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS