Новини
Кримінал

На Хмельниччині викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення алкоголю

У Хмельницькому було викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю.
“Чоловік з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту горілки та коньяку, обладнав під цех орендоване складське приміщення, де використовуючи спеціальне обладнання, виробляв фальсифіковану алкогольну продукцію, – повідомляють у прес-службі прокуратури. – Під час проведення санкціонованих обшуків на підпільному виробництві виявлено та вилучено понад 3 тисячі літрів готової продукції, 700 літрів спирту, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виготовлення алкоголю”.
Наразі хмельничанину процесуальним прокурором вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1, 2 статті 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, незаконне зберігання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та їх транспортування) Кримінального кодексу України.

Автор: Адміністратор сайту