Новини
Кримінал

На Хмельниччині чоловік влаштував різанину на залізничному переїзді

Подія відбулася 11 березня близько 7-ї години ранку на залізничному переїзді в селі Грузевиця Хмельницького району.

58-річний потерпілий працював черговим на залізничному переїзді в селіГрузевиця. Вранці 11 березня чоловік був на службі. Близько 07.00 години до нього несподівано прийшов односелець і почав випоминати старі образи. Черговий намагався залагодити конфлікт, але непроханий гість схопив ножа і вдарив чоловіка в спину, завдавши йому проникаючого поранення легень.

Після скоєного зловмисник втік додому. Потерпілий також самотужки зумів дістатися до власного будинку, де його стан різко погіршився. Дружина викликала «швидку», яка доправила чоловіка в реанімацію.

В поліцію повідомлення надійшло з лікарні. Працівники Хмельницького відділення поліції оперативно виїхали в село і затримали нападника. На місці події вилучили цілий ряд речових доказів.

Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак