Новини
Здоров’я

На карантині хмельничани активно займаються спортом удома

Якою може бути альтернатива заняттям у тренажерному залі та фітнес-центрах. Свої ідеї активно у мережу Інтернет з настанням карантину почали викладати закордонні та українські спортсмени, у тому числі і хмельничани.

Замість інвентаря стілець та туалетний папір – такі креативи мешканці області викладають у соцмережах.

Флешмоб сімейної ранкової руханки у мережу запустив президент Академії змішаних бойових мистецтв “Дамакс” Дмитро Павлюк. На двохвилинному відео спортсмен виконує вправи разом із дружином на дітьми.

По-сімейному тренується і розважається відоме сімейне подружжя Ромнчуків. Чемпіони світу Милайло та Марина вдома під музику віджимаються та качають прес.

У справжній челенж переросли тренування художніх гімнасток. Дівчата до тренувань залучають і батьків.

Не лише вдома але й поблизу будинку, у масці, як рекомендують медики, тренується хмельницький дзюдоїст Денис Кульчицький.

“Люди після тренувань завжди в гарному настрої. Тому для того, щоб зберігати здоров’я та дотримуватися нормальних емоційних норм, тренуйтеся. Тренуйтеся щодня, тренуйтеся разом із сім’єю”, – радить Ростислав Рибак, президент Jiu-Jitsu Academy (Хмельницький).

У зв’язку із закриттям тренажерних залів фітнес-інструктори перейшли у онлайн-режим. У такий спосіб вони закликають хмельничан скидати зайві кілограми та просто тримати себе у формі.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter