Новини
Офіційно

Хмельниччина – друга в рейтингу з організації заходів з протидії COVID-19

Спеціальну перевірку проводили з 23 квітня по 5 червня 2020 року, за результатами якої до трійки лідерів увійшли Луганська, Хмельницька та Харківська обласні державні адміністрації. Хмельниччина отримала 27 балів з 35 можливих, поступившись Харківщині.

Перевіряли стан виконання обласними державними адміністраціями завдань Кабінету Міністрів України, рішень Уряду і доручень Прем’єр-міністра України, повідомляють у ОДА.

Під час моніторингу враховували виконання рішень щодо: особливого режиму в’їзду/виїзду до області, обсервації, лікарень, заробітної плати, соціального захисту населення під час карантину, забезпечення моніторингу рішень прийнятих місцевими комісіями ТЕБ та НС, організації проведення дезінфекційних заходів, забезпечення належних можливостей тестування населення на захворювання COVID-19.

В свою чергу, голова адміністрації Дмитро Габінет подякував усім керівникам відповідних служб, а також членам штабів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, які від початку епідемії працюють в цілодобовому режимі, за досягненні показники.

“Це наш спільний результат. І це не просто рейтинг. Ми наглядно бачимо, яка наразі ситуація з захворюваністю на COVID-19 в області порівняно з іншими регіонами. Сподіваюся, що надалі ми будемо працювати не гірше, а тільки на позитивний результат”, – зазначив голова адміністрації.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter