Новини
Інфраструктура

На двох об’їзних автошляхах Хмельниччини тривають ремонтні роботи

Дороги, що йдуть в обхід міст Хмельницький та Ярмолинці, капітально ремонтують.

На 22-кілометровому відрізку автошляху М-12 “Стрий – Тернопіль –Кропивницький – Знам’янка” (км 252 – км 275), яким здійснюється об’їзд міста Хмельницький, ремонтують штучні споруди. Підрядники відновлюють деформаційні шви та тротуарні плити, влаштовують наплавну гідроізоляцію, огородження. Також тут укладуть нові конструктивні шари асфальтобетонного покриття.

Також тривають ремонтні роботи на ділянці км 211 – км 215 автошляху Н-03 “Житомир – Чернівці”, що йде в обхід смт Ярмолинці. Зроблено фрезерування існуючого покриття та регенерація основи, влаштовується нижій шар покриття із дрібнозернистого асфальтобетону.

В першу чергу на кільцевій розв’язці та на з’їздах повністю уклали нижній шар покриття, аби дати можливість водіям об’їхати ділянки, що ремонтуються, через селище.

На період виконання ремонтних робіт рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі та регулюється світлофорами.

Нагадаємо, за планами Укравтодору у 2020 році у межах Хмельницької області буде відновлено 60 км автодороги Н-03 “Житомир – Чернівці”.

На чотирьох ділянках автодороги Н-03, від м. Хмельницького до смт. Ярмолинці, вже влаштовано верхні шари покриття, зокрема:

  • – км 199 – км 200 (с. Антонівці);
  • – км 203 – км 204 (с. Вихилівка);
  • – км 194 – км 199 (с. Скаржинці);
  • – км 209 – км 211 (с. Сутківці).

повідомляють у Службі автомобільних доріг Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter