Новини
Події

У Хмельницькому водій “переплутав” пішохідну вулицю з дорогою (ВІДЕО)

Вже не вперше вулиця Проскурівська з пішохідної зони несподівано перетворюється на проїжджу частину.

Хмельничани зафіксували на відео, як водій, порушуючи правила, проїхався головною пішохідною вулицею міста.

Незважаючи на пішоходів, водій проїхався від кінотеатру ім. Т. Шевченка до вулиці Володимирської. Як автівка опинилася у пішохідній зоні, невідомо.

Нагадаємо, вулиця Проскурівська вже не вперше через водіїв-порушників несподівано перетворюється на проїжджу частину. Не так давно у Хмельницькому активно обговорювали зухвалу їзду автівки по головній пішохідній зоні міста та не менш зухвалу поведінку її пасажирки, яка не тільки знімала порушення, а й зневажливо коментувала те, що відбувається навколо. Водія, за допомогою камер спостереження, встановили та оштрафували на 255 гривень.

Ще один водій, підполковник фельд’єгерської служби, у березні 2016 року також переплутав пішохідну зону з дорогою і промчав вечірньою Проскурівською, тікаючи від поліції. Зупинила порушника лише бетонна клумба.

Крім порушення ПДР, водій ще й чинив злісну непокору правоохоронцям. Щоправда, відповідальності за свої дії водій уник. Адміністративну справу було закрито, “оскільки минули строки накладання адміністративного стягнення”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter