Новини
Політика

Альтернатива є: “Сила і честь” йде на місцеві вибори у Хмельницькій області потужною командою

Майже 1 000 сильних лідерів і активних громадян з усіх куточків області йдуть у місцеві ради від партії Ігоря Смешка “Сила і честь”, щоб швидко навести порядок в громадах і запобігти монополізації влади з боку політичних кланів та олігархічних груп.

18 вересня команда «Сила і честь. Хмельниччина» зібралася на партійній конференції для висунення кандидатів в обласну раду, районні та міські ради ОТГ.

Представляючи порядок денний, голова обласного осередку партії Василь Міракін повідомив, що від «Сила і честь» на місцевих виборах у Хмельницькій області балотуватимуться майже 1 000 кандидатів.

До команди Ігоря Смешка на Хмельниччині увійшли люди, які довели свою фаховість, хто має незаплямовану репутацію і готовий працювати на людей. В самій партії створена спеціальна система відбору кандидатів. Кожного перевіряли за допомогою інформації з відкритих та закритих джерел. 

Також було проведено відкритий відбір на сайті «Сила і честь. Хмельниччина». Основними вимогами до майбутніх кандидатів були: проживання у Хмельницькій області не менше трьох років, незаплямована репутація, наявність чіткого плану розвитку своєї громади, високий професійний рівень та практичний досвід,  вірність принципам та цінностям консервативної демократії. 

За підсумками відкритого відбору від партії у міську раду Хмельницького висунуто колишнього правоохоронця, полковника Івана Торчинського та юриста Павла Штикала, які заповнили анкету на сайті і пройшли співбесіду. Також через відкритий відбір до команди “СІЧі” долучився інженер Дмитро Фурман. Він балотуватиметься в Хмельницьку районну раду.  

Це відрізняє політичну силу Ігоря Смешка від інших партій, які переважно захищають інтереси великого бізнесу та олігархів. І саме такий підхід допоможе виконати поставлені завдання – в управлінні областю, містом, громадою. 

Очолить список “Сила і честь” в Хмельницьку обласну раду директор оборонного підприємства “Новатор” (м. Хмельницький) Олексій Свістунов.  Команду “Сила і честь” в Хмельницьку міську раду поведе підприємець, громадський діяч Іван Гончар, а сам Гончар – змагатиметься за посаду міського голови Хмельницького. 

Розповідаючи про команду “Сила і честь. Хмельниччина” Олексій Свістунов наголосив: «Серед нас сильні управлінці, патріоти і чесні люди. І найголовніше – це незалежні люди, за якими не стирчать вуха “міцних господарників” і політичних кланів. Сьогодні наша політична сила – єдина альтернатива олігархам, які роками смокчуть соки з України, а тепер прагнуть захопити владу в громадах”. 

Під час конференції “січовики” наголосили на необхідності зупинити промислову деградацію і створити умови для розвитку сучасних технологічних виробництв, розвивати мале і середнє фермерство, зробити село комфортним місцем для самореалізації людей будь-якого віку. 

Ми йдемо на вибори, щоб зробити владу людино орієнтованою, – повідомили однопартійці Ігоря Смешка і традиційно завершили партійний захід урочистим виконанням державного гімну України.

Враховуючи, що на минулих президентських виборах за Ігоря Смешка на Хмельниччині проголосували майже 50 тис виборців, партія “Сила і честь” має реальні шанси поборотися за перемогу на місцевих виборах. 

Наразі “Сила і честь” є єдиною непарламентською політичною силою, яка не була при владі і яка впевнено долає 5% бар’єр.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter