Новини
Бізнес

Креативний простір ITEA Hub в Харкові

У 2020-му стались глобальні зміни в економіці через пандемію. Чимало фахівців перейшли працювати в режим онлайн. На щастя, більшість сучасних професій дозволяють працювати будь-де. Щоправда, робота у домашніх умовах далеко не завжди гарантує гарний результат та ефективність, адже розподілити свій час у квартирі, коли рідні постійно відволікають, часто буває проблематично. Оренда офісного приміщення для багатьох харківських фрілансерів – нечувана розкіш. 

Високий рівень технічного оснащення, сучасні інтер’єри

На допомогу приходить ITEA Hub – краще місце не лише для навчання й роботи, а й для спілкування із однодумцями. Зайшовши на сайт https://kharkiv.iteahub.com/, ви будете приємно здивовані комфортними інтер’єрами та технічним оснащенням закладу. Не дивно, що ITEAHub користується таким шаленим попитом серед місцевих підприємців, компаній та активних молодих людей. Тут усе створено для того, аби генерувати креативні ідеї та реалізовувати потенціал.  Заклад пропонує, як оренду робочих місць і приватних кімнат, так і оренду приміщень під конкретні заходи, тренінги та зустрічі. Головне, не відкладати своє звернення у довгий ящик, адже попит на оренду в ITEAHub – чималий.

Шість сотень квадратних метрів креативного простору

Багато фрілансерів зауважили, що робота у ITEAHub дозволяє отримати значно вищий прибуток, ніж вдома, адже повністю віддаватимуть робочому процесу у домашніх умовах практично ні у кого не виходить. Обрати свій робочий куточок у центрі дійсно є з чого. Це – величезний простір, загальна площа якого складає понад шість сотень квадратних метрів. На такій площі є змога комфортно розмістити понад півтори сотні учасників. Центр ідеально підходить для роботи, навчання, спілкування, заняття улюбленим хобі та навіть гри в настільні ігри з друзями. Оскільки тут проводить свій час активна та прогресивна молодь Харкова, центр дає можливість ще й познайомитись із непересічними цілеспрямованими людьми, які знають чого вони хочуть досягнути!

Час перетворювати мрії на реальність!

Якщо ви давно скаржитесь на відсутність креативних ідей та застій у діяльності, можливо, саме час змінити місце роботи? Коли ви працюєте серед активних молодих людей, які постійно генерують нові ідеї та реалізують цікаві проекти, мрії швидко починають перетворюватись у реальність!

Для тих, хто сумнівається, центр пропонує безкоштовний пробний день. Як показує практика, після такого дня, який дарує масу цікавих знайомств, емоцій, ідей та смачного печива з кавою, більшість домовляються про довгострокову оренду. До того ж центр перебуває під цілодобовою охороною, що гарантує високий рівень безпеки. А це у наш непростий час дорогого вартує.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook