Новини
Надзвичайні події

Мешканка Шепетівки травмувалася, набираючи воду з колонки

Похід до водонапірної колонки закінчився для шепетівчанки викликом рятувальників та госпіталізацією. Не побачивши тріщину між бетонними плитами, жінка потрапила у “бетонний полон” і не змогла самотужки звільнитися.

Сталася подія вчора, пізнього вечора. На вулиці Климовича місцева мешканка набирала воду з колонки, територія навколо якої вимощена бетонними плитами. У чималу тріщину між ними потрапила нога жінки і застрягла.

Рятувальники, яких викликали на місце події, за допомогою спецінструментів розсунули плити та звільнили жінку. Працівники “швидкої”, яких також викликали на місце події, надали їй першу допомогу, а потім госпіталізували, повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Сьогоднішній день також почався з неприємних новин, але уже для чималої кількості шепетівчан. Через аварію на водогоні на перехресті вулиць Некрасова та Островського комунальникам довелося спускати воду, аби усунути несправність. Тож вулиці Шепетівки в цьому районі трохи підтопило.

Трохи пізніше ще одна аварія сталася на вулиці Героїв Небесної Сотні. Туди також оперативно відправили комунальників, аби ліквідувати поломку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook