Новини
Бізнес

Правила придбання жіночої білизни в інтернет-магазині Лебутик

Красива спідня білизна здатна підкреслити достоїнства, приховати недоліки. Тому важливо не лише правильно визначити розмір трусиків і бюстгальтера, а й вдало підібрати їх під фігуру.

Це допоможе зробити магазин Лебутик, де жіноча білизна представлена в широкому асортименті. Тут зможуть знайти для себе красиві комплекти як дівчата з ідеальною фігурою, такі дами з пишними формами.  

Як обрати спідню білизну для різних типів фігури?

Період пандемії суттєво позначився на фінансових можливостях як підприємців, так і покупців. Саме тому багато клієнтів стали купувати одяг та спідню білизну онлайн. Це дозволило трохи заощадити.

Варто орієнтуватися при виборі спідньої білизни не тільки на естетичні характеристики, розмір, але й на особливості фігури. Найпростіше підібрати комплекти дівчатам з ідеальними формами, які значну частину часу проводять в тренажерному залі. Вони можуть підібрати собі будь-який комплект спідньої білизни, яка личить ідеальній, спортивній фігурі. Однак не варто засмучуватися жінкам з пишними і апетитними формами. Проте варто звернути увагу на бюстгальтери з досить широкими бретелями, які здатні утримувати важкі груди. 

Тонкощі придбання: 

  • Варто правильно підібрати об’єм під грудьми. Якщо пояс підіймається вгору, це свідчить про неправильно підібраний об’єм.  
  • В цьому випадку він занадто великий. Таке часто буває, якщо дівчина має стрункі форми, але великі груди. В продажу досить мало бюстгальтерів з об’ємом 70-75 і чашкою більше C.  
  • Тому такі моделі складно придбати. Найкращий варіант їх придбання – через інтернет-магазин Лебутик. 

Правила придбання трусиків

Можна також підібрати трусики, які приховають все зайве. Дівчатам з фігурою “груша”, з досить широкими стегнами, варто віддавати перевагу трусикам на стегнах, з неширокими шлейками. Вони зможуть підкреслити тонку талію, і відвести увагу від досить масивної нижньої частини. Якщо є проблема в зоні живота, варто віддавати перевагу трусикам у вигляді шортиків, або сліпам, які зможуть приховати живіт. Верхня частина трусиків буде знаходитися трохи нижче пупка. Це дозволить приховати нижню частину живота і візуально скорегувати дефекти фігури. 

Фахівці вважають, що в гардеробі кожної дівчини має бути як мінімум три комплектом чорного, білого і бежевого кольорів. Ці кольори вважаються універсальними, підійдуть під будь-який одяг. За результатами опитувань, чоловіки віддають перевагу комплектам червоного, бордового кольорів. Вважається, що це кольори пристрасті, які зможуть пробудити бажання. 

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook