Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому та Шепетівці горіли автомобілі (ВІДЕО)

Займання автівки, якою керував мешканець Буковини, у Шепетівці вдалося оперативно ліквідувати, а ось електромобіль, який запалав в обласному центрі, вигорів вщент. В обох випадках на допомогу водіям прийшли як надзвичайники, так і поліцейські та інші учасники дорожнього руху.

Автомобіль, яким мешканець Чернівецької області проїздив через Шепетівку у справах, загорівся вчора в середині дня. Екіпаж патрульних, який в цей час проїздив повз, одразу кинувся на допомогу та за допомогою вогнегасника почав гасити займання під капотом. Згодом на допомогу водієві та патрульним прийшли інші водії. Завдяки злагодженим діям шепетівчан, гість міста уник суттєвих неприємностей з пошкодженням автомобіля та зміг продовжити рух у справах.

А ось у Хмельницькому водію електромобіля пощастило менше. Його транспорт спалахнув під час заряджання на заправці. Попри те, що на допомогу водієві одразу кинулися інші водії та працівники ТРЦ “Оазис”, біля якого сталася пожежа, врятувати автомобіль не вдалося – вогонь поширився надто швидко і знищив салон, електромережу, пошкодив лакофарбове покриття та задній бампер.

Відео: НОВИНИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook