Новини
Інфраструктура

У Кам’янці та Хмельницькому перевіряють перевізників та пасажирів

У Кам’янці – влада, а в Хмельницькому – правоохоронці перевіряють дотримання графіків перевезень та дотримання пасажирами карантинних вимог щодо наявності засобів індивідуального захисту під час проїзду у громадському транспорті. На порушників у Кам’янці складають протоколи та попереджають про санкції у випадку повторних порушень.

Минулого тижня, отримавши скарги на відсутність на маршрутах у вечірній час транспорту, у відділі пасажирських перевезень Кам’янця ініціювали перевірку дотримання перевізниками умов договору. За результатами перевірки склали три протоколи на перевізників маршруту №10 та маршруту №2.

Як повідомили у міській раді Кам’янця, у випадку, якщо подібні порушення повторяться, з перевізниками-порушниками достроково розірвуть угоди.

Перевірятимуть транспорт, в тому числі, і їх санітарний стан, також цього тижня.

Автобуси, які не відповідатимуть усім вимогам, будуть зняті з рейсів, а перевізники – попереджені,повідомили у міській раді.

Також і міськраді нагадали, що вечірні перевезення у місті здійснюються до 22.00 щоденно та опублікували графіки по кожному маршруту.

У Хмельницькому тим часом взялися за пасажирів маршруток. Так, днями у соцмережах виклали фото правоохоронців, які перевіряють дотримання вимог карантину у громадському транспорті.

Авторка фото повідомила, що поліцейські фотографують пасажирів без масок та в масках, – зазначили у спільноті Хмельницький LIVE.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook