корм для котів
Вологий корм для маленьких кошенят Friskies – огляд
13 Серпня 2021

З самого народження кошеня вимагає уваги і догляду, правильного і повноцінного харчування. Перший місяць життя він залежить від кішки – її молоко має достатню поживну цінність для правильного росту і розвитку. З другого місяця вихованець може починати харчуватися самостійно, основою його раціону повинен стати спеціальний корм.

Корисні і поживні речовини містить вологий корм для маленьких кошенят Friskies. У чому особливості цього продукту і як правильно годувати тварину? Спробуємо розібратися.

корм для котів

Особливості корму Friskies

Раціон харчування кошенят повинен складатися з натуральних продуктів і вітамінів. Таким є корм Friskies. Залежно від смаку в його склад входять:

  • м’ясо та субпродукти.
  • зернові та овочі.
  • продукти переробки риби і її шматочки.

Все це – джерела білка і жиру, які підтримують здоровий обмін речовин і активність тварини. Також вологий корм для кошенят Фріскіс доповнюється вітамінами A і D3. Мінеральні речовини (залізо, марганець, йод і цинк) необхідні для правильної роботи мозку кошеняти, здорової шкіри, кігтів і шерсті, стабільності обміну речовин.

В асортименті Фріскіс представлений широкий вибір продуктів з різними смаковими якостями. Можна вибрати вологий корм для кошеняти з куркою і підливою або іншими інгредієнтами тваринного походження. У лінійці продуктів є й сухі корми для кошенят. Наприклад, Friskies Junior з куркою, молоком і овочами, збагачений вітамінами E і D3. Він допоможе плавно перевести кошеня з грудного молока на тверду їжу.

Якщо ви вводите змішане харчування для свого вихованця, зверніть увагу, що одна упаковка вологого корму може бути замінена 24 грамами сухого.

Як давати їжу та інші поради по догляду за кошеням

Обираючи корм вологий для маленьких кошенят, людині потрібно розуміти, що кількість їжі в мисці має відповідати віку тварини. Інструкція по годуванню розміщується на упаковці Friskies. Наприклад, у віці від 6 до 12 тижнів достатньо половини упаковки 1-3 рази на день, залежно від активності та швидкості розвитку вихованця. Також ветеринари дають такі поради:

  • перед подачею потрібно зігріти натуральний вологий корм Friskies до кімнатної температури.
  • слідкуйте за терміном придатності корму.
  • у будь-який час для домашнього улюбленця повинна бути доступна свіжа питна вода.

Показово, що завдяки натуральному складу корм Friskies також можна давати вагітним і лактуючим кішкам.