Як заощадити час та гроші в процесі ефективної організації роботи компанії
11 Вересня 2018

Рано чи пізно у кожному StartUp проекті (якщо від росте і не закривається) настає фаза масштабування або росту. Як правило, це час, коли потрібно ще більше систематизації, оптимізації та алгоритмізації бізнес-процесів.

У цьому випадку дуже доречною буде запуск SRM-системи, яка допоможе організувати усі вище написані потреби зростаючого підприємства.

Що ж робити, якщо до цього часу проект вже йде «в +», але ще не заробляє достатньо, щоб оплачувати розробку або «допилювання» SRM-системи під свої індивідуальні потреби (що часто коштує тисячі доларів)?

Розглянемо одну з SRM-систем, які монетизуються за моделлю «Фріміум», тобто беруть оплату лише за розширений функціонал, а базу надають безкоштовно.

Це система Бітрікс24 –   хмарний сервіс, який має повний комплект інструментів для організації роботи компанії: власну соціальну мережу, стрічку новин та подій колективу, управління завданнями та проектами, робочий чат і відеодзвінки, роботу з документами онлайн, файлове сховище — Бітрікс.Диск, робочі календарі, корпоративну пошту, CRM, вбудовану телефонію, інструменти для HR, мобільні застосунки та інші інструменти.

Увага! Все це можна тестувати та використовувати повноцінно в роботі безкоштовно.

Все що потрібно:

  1. Перейти за цим посиланням https://www.bitrix24.ua/

2. Натиснути на кнопочку «вхід»                     

3. У спливаючому вікні натиснути “створити просто зараз”

Натиснути на “просто зараз” –   і ви щасливий власник акаунта «Бітрікс24».

4. У вікні, що з’явилось: авторизуватись через соціальні мережі, натиснувши на іконку відповідної мережі, або використати e-mail

5. Натиснувши на іконку «Фейсбук» пропонується ввійти у свій акаунт

Натиснути «вхід» і ви щасливий власник акаунта «Бітрікс24».

Варто сказати, що прямо у вашому акаунті бітрікс є можливість не лише працювати з SRM, але й створювати задачі та проекти, контакти, компанії, організовувати певні бізнес-процеси, спілкуватись в чаті зі своїми колегами, а й створювати сайти, які є автоматично підв’язані до SRM-системи, каналів зв’язку, ІР-телефонії тощо.

Всі ці опції ЗНАЧНО економлять час зайнятих стартаперів, які і без того, як правило, навантажені купою різної роботи, як кажуть «не за спеціальністю».

Крім того, звісно, звітність та аналітика в поміч для того, аби бути ще і ще ефективнішими, розуміючи на що ви і ваші колеги витрачаєте найбільше часу, що виходить просто, а що складно, що приносить прибуток, а що лише призводить до зайвих витрат.

 

Реєструйтесь та оптимізуйте свій час!

Дмитро Лисий Бізнес-аналітик, StartUp developer.