60
Як написати політику повернення товарів для e-commerce?

У вас зробили покупку, яку пізніше захотіли повернути. Що підлягає обміну, а що — ні? Як правильно написати політику повернення товарів?

191
Регулювання криптовалют та його вплив на трейдинг

Майбутні тенденції в регулюванні криптовалют, ймовірно, будуть зосереджені на забезпеченні захисту інвесторів.

206
Нова послуга грошових переказів від ZEN.COM у партнерстві з ПриватБанком

З 13 лютого 2024 року фінтех-компанія ZEN.COM розширює продуктову лінійку: відтепер грошові перекази в Україну можливі і в польських злотих.

532
Касовий програмний PPO в телефоні: як це реалізувати

«Каса» — це водночас доповнення до стаціонарного термінала і зручний онлайн-кабінет з продуманим функціоналом. Сервіс відкриває перед власниками бізнесу безліч можливостей: можна коригувати наповнення каталогу товарів / послуг, оформлювати інкасацію або закривати зміну співробітникам. 

321
Безплатне зняття готівки в будь-якій точці світу: що дає ZEN MasterCard

Картка максимально проста у використанні. За її допомогою ви можете проводити операції у понад 29 валютах світу та безплатно знімати готівку в Україні та за кордоном/

347
Як обмінювати валюту в ZEN.COM

Завантажте мобільний застосунок ZEN.COM на смартфон та легко розраховуйтесь за товари, послуги, переказуйте гроші та обмінюйте валюту.

362
Додаток ZEN.COM – безпечний та надійний спосіб здійснення фінансових операцій з єдиного рахунку

Вам більше не доведеться відкривати безліч рахунків, носити з собою купу банківських карток у гаманці, щоб знімати гроші, купувати валюту або переказувати кошти за кордон.

330
Замовити бургер у Хмельницькому: Смакова насолода на кожен день

Від класичних варіантів з соковитим м’ясом та свіжими овочами до оригінальних рецептів з неочікуваними поєднаннями смаків, усі бургери готуються з використанням тільки найкращих інгредієнтів.

484
Як продати крипту за допомогою WhiteBIT Р2Р Express

Біржа WhiteBIT, заснована у 2018 році, вважається однією з найбільших і водночас безпечних на території Європи. Користуватись її послугами просто.

467
Ключ до успішної міжнародної співпраці

Дошки безкоштовних оголошень є необхідними в нашому суспільстві. Вони допомагають економити час і гроші, оскільки дозволяють легко та швидко знайти потрібні товари, послуги та інформацію.