270
4 рецепти української кухні, які порадують у холодну зиму

Українська кухня – це багатство смаків, традицій та кулінарних шедеврів. Від класичних борщу та вареників до сучасних інтерпретацій традиційних страв – кожен рецепт розкриває унікальний характер нашої культури.

492
Популярний жанр комедії в Україні та по всьому світу

Стендап – це жанр комедії, що полягає у виконанні одним артистом жартів, історій та анекдотів на різні теми перед живою аудиторією. Цей жанр зародився в США в 50-х роках.

641
Європейське турне гурту Без Обмежень

Після презентації у 2021 році альбому “Вільні люди” гурт Без Обмежень мав вирушити у турне, яке планувалося завершити в день Незалежності України у 2022 році. Проте через війну плани були змінені.

6 462
З Азії, Америки та Європи: на Хмельниччині господар вирощує 200 сортів винограду

Рожевий, білий та темний, круглий і видовжений, з великими та дрібними ягодами, виведений на території різних континентів.  Близько 200 сортів й гібридних видів винограду на своїй присадибній ділянці вирощує Роман Єфименко із села Лисогірка Меджибізької тергромади на Хмельниччині. Виноградарством  чоловік займається понад 10 років. Про секрети улюбленої справи господар розповів і нам.  А з яких […]

1 162
Не спалось – пікнікувалось;)

На два дні територія Молодіжного парку перетворилась на амбасаду країни, яка особисто у моєму дитинстві асоціювалась з усім іноземно-модним, фірмовим й недоступно-бажаним, як лялька Барбі, про яку я мріяла змалечку.

1 315
Фестиваль «Відлуння» – свято екзистенції*

Протягом п’яти днів у Хмельницькому калейдоскопічно сяятимуть крафтові театральні гостинці у виконанні акторів України, Чорногорії, Вірменії, Литви, Казахстану, Ізраїлю та Іспанії. З виключним рідним смаком – мовою оригіналу читця.

4 613
Волинське місто князів. Старокостянтинів

Старокостянтинів зберіг середньовічну планувальну схему з вулицями, що радіально, за напрямками основних доріг, розходяться від центру.