Новини
Освіта

“Інтелект України” – у Нетішині

Після того, як директор Нетішинської школи №1 Таміла Соболик разом зі своїми колегами-освітянами з Хмельницької області побувала у Харкові і познайомилася  з уже реалізовним освітнім проектом “Інтелект України”, вона поставила собі за мету створити щось подібне і у своєму навчальному закладі.

Розпочинати щось нове завжди непросто, та Таміла Анатоліївна переконана, що треба бути готовим до перебудови мислення, до змін. Тож вирішили, що час впроваджувати проект “Інтелект України” і в Нетішині.

Впродовж року ЗОШ №1 готувалася до набору експериментального класу “Інтелект України”. Минулого тижня питання обговорювали на зборах з батьками майбутніх першокласників. Директор школи Таміла Анатоліївна Соболик зазначила, що надзвичайно важливим є створення для дітей комфортних умов для навчання і розвитку. Зараз особливу увагу у школі слід приділяти не тільки і не стільки багажу  певних знань, а  здоров’ю школярів. Говорили  про клас “Інтелект України”, набір до якого майже завершений, про те, куди і за яких умов дитина може піти до першого класу.

Детальніше у відео ТРК “ЛОТЕЛ-СКТБ”

Автор: Алла Самойленко