Новини
Освіта

Замінити усі вікна в дитсадках на енергозберігаючі планує влада Хмельницького до кінця року

Під час уточнення бюджету на 2017 рік чимало коштів спрямовано на дошкільні навчальні заклади. Це і продовження будівництва дитячих садків, заходи з енергозбереження, утеплення фасадів та цоколів дошкільних закладів.

«Ми продовжуємо будувати садочок в Лезневому, на Гречанах, НВК на Озерній, який будується дуже хорошими темпами. Плануємо, що один із цих трьох об’єктів до кінця року ми здамо», – повідомив Олександр Симчишин. За словами міського голови, у планах на 2017 рік у всіх дошкільних навчальних закладах міста замінити вікна на енергозберігаючі, повідомляє прес-служба міської ради.

ак, на продовження будівництва НВК по вул. Залізняка, 32 (мікрорайон Озерна) передбачено 5 млн грн.  На будівництво ДНЗ по вул. Івана Павла ІІ  – 2,3 млн грн. Також кошти спрямують на утеплення фасадів та цоколів дитячих садків.

У продовження теми дошкільних закладів освіти, то днями виконавчий комітет ухвалив рішення доплачувати працівникам дошкільних навчальних закладів заробітну плату з міського бюджету.

Автор: Тетяна Новак