Новини
Освіта

Найрозумніші п’ятикласники Хмельницького навчаються у СЗОШ №12

Це засвідчив підсумок фінальної гри брейн-рингу «Моя позиція». Захоплюючий інтелектуальний двобій відбувся у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва.

Протягом березня у двох півфінальних іграх вісім кращих команд загальноосвітніх шкіл міста виборювали право змагатись за звання найерудованіших, найкмітливіших та найактивніших учнів міста. У вирішальному двобої зійшлись команди «Крила надії» СЗОШ №8 та «Козачата» СЗОШ №12.

Фінальна гра складалась із шести конкурсів: «Бліц-запитання», «Фотоконкурс», «Знання – це сила», «Чорна скриня», «Мікрорайони міста» та «Відомі хмельничани».

Святковий настрій глядачів і вболівальників та бойовий дух учасників команд-суперниць перетворили інтелектуальні змагання на надзвичайно веселе та захопливе дійство. У перервах між конкурсами присутніх радували своїми мистецькими номерами дитячі вокальні колективи «Тоніка» та «Злагода» Палацу творчості дітей та юнацтва.
Відповідаючи на запитання ведучої в умовах обмеженого часу, учні обох команд виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість. Однак, сильнішою сьогодні виявилась саме команда «Козачата» спеціалізованої загальноосвітньої школи №12.
На завершення свята обом командам вручили почесні грамоти, а переможцям ще й головний приз від міського голови – сертифікат на поїздку до міста Києва на екскурсію Верховною Радою України, яка запланована на 15 травня.
Крім переможця фінальної інтелектуальної гри «Моя позиція», за рішенням міського голови сертифікат на поїздку до столиці на екскурсію Верховною радою України отримала ще одна команда «Золотий запас» гімназії №2, яка продемонструвала хороші знання законодавства про місцеве самоврядування, з історії та сучасності нашого міста у конкурсі серед учнів 6-7 класів у формі гри-вікторини «Місто своїми руками» і телепроекті «Битва шкіл». Подарунковий сертифікат керуючий справами вручила шістьом учасникам команди під час урочистого заходу, присвяченого 72-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який проходив в актовій залі цього навчального закладу.

Автор: Тетяна Новак