Новини
Освіта

На Славутчині та Шепетівщині учні назвали улюблених вчителів

Протягом місяця в навчальних закладах учні проводили голосування – хто їх улюблений вчитель.

У Ганнополі та Ленківцях відбулося нагородження переможців проекту «Улюблений вчитель». Грамоти та квіти освітянам Славутського та Шепетівського районів разом вручили представники учнівських самоврядувань та засновник громадської організації «Інститут солідарності громад» Народний депутат України Роман Мацола.

У заході взяли участь педагоги Ганнопільського, Малоскнитського,  Великоскнитського, Киликиївського, Клепачівського, Довжківського та Хоняківського навчально-виховних комплексів зі Славутчини та вчителі Косівської, Ленковецької, Мокіївської, Чотирбоцької, Вербовецької, Великорешнівської та Старобейзимської шкіл з Шепетівського району.

Протягом місяця в цих навчальних закладах учні проводили голосування – хто їх улюблений вчитель. І хоч голоси отримали усі вчителі та за підсумками цього волевиявлення в кожній зі шкіл учні визначили 5-ку переможців проекту. Їх імена і озвучили під час урочистого нагородження.

Вітаючи вчителів та учнів Народний депутат України Роман Мацола зазначив, що ні хвилинки не вагався чи варто підтримувати такий проект. Адже він показує найважливіше – любов та визнання учнями своїх вчителів. А для вчителя нема нічого більшого за любов дітей, тих, заради кого вони працюють. І проект «Улюблений вчитель» – в цьому унікальний. І має він подвійну мету – через  вільне голосування школярів сприяти демократичним процесам в школах, та підтримати вчителів, які мають найбільшу повагу та любов учнів.

Цього року в проекті «Улюблений вчитель» взяли участь близько сотні учнівських самоврядувань шкіл Полонського, Шепетівського та Славутського районів. Вже в новому навчальному році усі педагоги-переможці конкурсу – від Громадської організації Романа Мацоли «Інститут солідарності громад»  будуть нагороджені Головним подарунком цього проекту – запрошенням на унікальну театральну подію.

Автор: Адміністратор сайту