Новини
Освіта

В оздоровчому таборі “Чайка” урочисто відкрили першу зміну

 Дітей зустріли відремонтованими приміщеннями, новими меблями, посудом, постіллю, тренажерними залами і спортивним майданчиком.
На відкриття першої зміни до табору приїхали гості – батьки тутешніх вихованців та представники влади. Мер міста Олександр Симчишин у “Чайці” пригадав своє дитинство і літній відпочинок і зізнався, що із задоволенням змінив би офіційний костюм на зручний одяг і провів час у таборі.
“Хочемо, щоб для нас стало традицією щороку відкривати табірний сезон подарунком для дітей. Цьогоріч цим подарунком є багатофункційний спортмайданчик, на якому можна грати і футбол, і волейбол, і теніс тощо, – каже міський голова Олександр Симчишин. – Сподіваємося, дозвілля діток буде корисним та змістовним”.
alt
За кілька днів від початку табірної зміни вихованці “Чайки” вже встигли здружитися. Для декого з них літо в таборі – вже традиція, бо приїздить сюди і втретє, і вчетверте. Ті, хто приїздить сюди не вперше, кажуть – цьогоріч табір неначе переродився: нові санвузли, ремонти, у більшості кімнат замінений лінолеум, в деяких коридорах постелена плитка, оновлені меблі, матраци, подушки, постільна білизна, посуд. З нетерпінням очікують школярі спортивних занять.
У міській раді обіцяють – переродження “Чайки” лише розпочинається. Буде багато нового навіть упродовж цього літа.

Автор: Адміністратор сайту