Новини
Освіта

У Хмельницькому працює один із дев’яти світових центрів навчання кінологів

Майже рік на базі Департаменту працює Регіональний кінологічний навчальний центр Всесвітньої митної організації. Таких є лише 9 у світі. Для України це дуже важливо, оскільки найвищий рівень роботи дозволяє бути у тренді і отримувати передові європейські методики та практики на базі вітчизняного кінологічного навчально-тренувального комплексу.
Очевидно, саме тому Всесвітня митна організація постійно залучає  до Хмельницького для участі у тематичних семінарах, тренінгах, інших заходах з підвищення професійної компетентності своїх експертів та кращих фахівців із країн ЄС.

У Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС у Хмельницькому успішно пройшли професійну підготовку керівники підрозділів адміністрування митних платежів із дев‘яти областей України.
Начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук, як керівник комісії, прийняв екзамени у провідних фахівців митниць і переконався у тому, що вони успішно справились із завданнями.
«Сьогодні співробітники митниць ДФС працюють над тим, щоб створити сучасні та модернізовані митні органи, спростити митні процедури для комфортних умов ведення бізнесу та громадян, забезпечити економічну безпеку нашої держави. Це тим більш важливо в плані впровадження безвізу для України та реалізації Угоди з Європейським Союзом», – зазначив керівник фіскальної служби Хмельниччини.
Також Сергій Ковальчук провів робочу зустріч із керівниками та провідними спеціалістами Департаменту СП КЗ ДФС, у ході якої обговорили питання співпраці у сфері податкової і митної політики.

Автор: Адміністратор сайту