Новини
Події

Мешканці мікрорайону Озерна і центру Хмельницького мали що сказати поліцейським. Наступний – мікрорайон Ракове

Як повідомлялося раніше, хмельницькі поліцейські проводять зустрічі з мешканцями  районів міста з метою почути оцінку своєї роботи безпосередньо від громадян та виявити  питання, які потребують додаткової уваги. Правоохоронці обіцяють почути хмельничан і врахувати їх побажання у подальшій діяльності.

Вчора, 5 липня, як і обіцяли, копи зустрілися з мешканцями центру Хмельницького, про що повідомляється на сторінці поліції у соцмережі.

За традицією, для більш тісного спілкування та знайомства поліцейські сиділи поряд з громадянами, в той час як їх керівники звітували про роботу своїх підрозділів за перше півріччя поточного року.
Після короткого виступу та представлення нових дільничних офіцерів центрального мікрорайону, усі бажаючі мали змогу поставити свої запитання до керівників поліції та у формі діалогу спільно знайти вирішення їх проблем.
Щодо роботи патрульних, то були прийняті побажання  більше уваги приділяти виявленню та профілактиці порушень розпивання алкоголю в дворах будинків та порушення тиші у нічний час. Основні претензії жителів були в адрес цілодобових магазинів, які продаючи алкоголь після 22-ї години спонукають молодь до цих порушень у дворах будинків на вулиці Кам’янецька. 
Також багато скарг жителів центрального мікрорайону міста на неправильне паркування автомобілів у дворах їх будинків, що суттєво перешкоджає або взагалі унеможливлює проїзд їх транспортних засобів. 
Ці та усі інші побажання учасників зустрічі вже через годину, під час вечірньої перезмінки, були доведені до особового складу Управління патрульної поліції у місті Хмельницькому.
Поліцейські Хмельницького планують провести наступну зустріч  7 липня в мікрорайоні Ракове.

Автор: Адміністратор сайту