Новини
Культура

Зірки “Території А” зберуться на вуличному фестивалі Respublika 2017 у Кам’янці-Подільському

Як ми вже повідомляли, з 1 по 3 вересня у Кам’янець-Подільській фортеці пройде уже сьомий вуличний мистецький фестиваль Respublika 2017.

У 2011 році Respublika FEST став дебютним і залишається  чи не єдиним некомерційним фестивалем в Україні. Він позиціонується як антикомерційний музичний арт-фестиваль та спрямований на привернення уваги до культурно-соціальних проблем  та розвитку невеличких міст та містечок.

Під час фестивалів «Республіка» художники-муралісти з різних країн світу (Росія, Польща, Іспанія, Україна, Білорусія) розписують занедбані будинки чи будівлі, що знаходяться у аварійному стані.

А ось родзинкою цьогорічного фестивалю стане історичний ювілей легендарних українських гуртів 90-х.

У 1997 році вийшли одні з перших альбомів видатних гуртів, які увійшли в історію вітчизняної музики. Аква Віта  зі своїм альбомом “А тепер все інакше”, Степ – “Ти не пожалкуєш”, Юрко Юрченко – “Я йду”. В тому ж році учасники популярного гурту The Вйо написали один із своїх найкращих хітів “Зорі”!
Тому у 2017 році організаторам фесту вдалося зібрати всі ці гурти разом, щоб розділити задоволення від зустрічі та відзначити їх ювілей. Адже це так багато – 20 років музичної якості та стабільності!

Також на території фестивалю буде стояти намет Radio Submarina, який стане місцем тусовки музикантів, промоутерів, журналістів і всіх людей з гарним музичним смаком!
А ще це – місце інтерв’ю, прямих ефірів та нічних рок-дискотек!
Radio Submarina завжди підтримує фестивалі, на яких звучить альтернативна музика.

Студія радіостанції телепортується до Кам’янця і буде мовити прямо з фестивалю. 24 години музики кожної доби, прямі ефіри та ексклюзивні програми, конкурси та розіграші, інтерв’ю з музикантами та глядачами.
Серед учасників фестивалю  Жадан і Собаки, Без Обмежень, Один в каное, ПОРНОФИЛЬМЫ, Антоха МС, PANIVALKOVA, JINJER та ще багато крутих гуртів.
Подробиці тут
 

Катерина Прокопець

Автор: Алла Самойленко