Новини
Освіта

На Хмельниччині підвели підсумки проекту «Молодь – майбутнє України»

Студенти – категорія громадян, що вже в недалекому майбутньому прийматиме рішення від яких залежатиме розвиток України. Саме на них сьогодні орієнтуються представники влади. За підтримки народного депутата України Олександра Гереги представники громадської організації «За конкретні справи» ініціювали творчий проект «Молодь – майбутнє України».

Студенти вищих навчальних закладів у творчій роботі представляли власні ідеї розбудови та розвитку Хмельниччини.

«Якщо ми хочемо будувати країну для наших підростаючих поколінь – то і маємо радитися з ними. Це роботи, які стали для нас відкриттям, адже в них юнаки та дівчата не просто мріяли, а доводили важливість власної точки зору, демонстрували небайдужість до рідної держави. Їхні ідеї не просто банальні речі, це креатин та прогрес, це поєднання інтересів та необхідності. А отже мотивуючи їх працювати, втілювати ідеї в життя, ми виховаємо сучасних державо творців, тих хто продовжить розбудову нашої держави», – відзначила координатор проекту, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Уляна Ткаченко.

Понад 100 студентів вишів зареєстрували свої роботи у конкурсі, переможцями виявились найкращі – студенти Хмельницького Кооперативного інституту.

Перше місце та грошову винагороду у вигляді 15 000 гривень отримав Богдан Орел. Сріблом та премією у розмірі 10 000 гривень нагородили Свінтіцьку Тетяну, приз у вигляді 5 000 гривень отримала Антоненко Анастасія.

«Стрит-арт – молодіжний художній напрямок, який не лише дасть можливість молодим художникам розвивати свої навички, а й прикрасить закинуті приміщення та недобудови. Я не довго думав над ідеєю свого проекту, просто сам люблю малювати, тож це перше, що прийшло в голову. На перемогу не сподівався, та ще й досі не віриться, хоча вже отримав винагороду. Приємно й те, що такі ідеї підтримує випускник нашого навчального закладу Олександр Герега, це дуже стимулює до навчання та й взагалі дає можливість подумати про те, як дієво можна змінити місто, область, Україну», – говорить переможець проекту Богдан Орел.

Самі ж студенти зазначили, що були приємно здивовані створенню такого проекту, з задоволенням взяли участь у ньому, та мають надію, що їхні проекти будуть реалізовані. Окрім цього всі учасники конкурсу в якості заохочувального подарунку отримали можливість відвідати столицю України та познайомитись з головними її пам’ятками.

Автор: Адміністратор сайту