Новини
Події

Визначено кращий голос Хмельниччини у конкурсі дитячої творчості «Яскраві діти України»

Як повідомлялося раніше, протягом трьох днів діти Хмельниччини змагалися за Гран-прі  на обласному етапі конкурсу дитячої творчості. І ось у суботу, 30 вересня, відбувся грандіозний фінал обласного конкурсу «Яскраві діти України».

29 яскравих та неймовірних номерів оцінювало професійне журі, серед яких:

Сергій Лабазюк – організатор дитячого конкурсу в Хмельницькій області «Яскраві діти України», народний депутат України;

Тарас Петриненко – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор;

Юрій Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, народний артист України;

Руслан Квінта – український музичний продюсер, співак, композитор

Марина Одольська – українська співачка, Заслужена артистка України, композитор та поетеса;

Гусейн Абдуллаєв  – азербайджанський співак, актор музичного театру.

Протягом п’ятигодинного  концерту було визначено кращого вокаліста Ним стала  Вікторія Остапчук. Дівчині 14 років, проживає у Нетішині Хмельницької області. Вона зізнається:

«Звичайно я прагнула перемоги, але я не сподівалася, що стану першою та отримаю звання кращої. Тепер головне – підготовка до всеукраїнського конкурсу».

Переможниці спеціальний гість свята народний депутат  Ярослав Москаленко вручив путівку на всеукраїнський рівень, а організатор свята таланту у Хмельницький області меценат та парламентар Сергій Лабазюк – синтезатор.

«Думаю, ні в кого у цій залі немає сумнівів, що наш подільський край багатий на співочі таланти! Тому сьогоднішній конкурс«Яскраві діти України» допоміг  не лише виявити обдарованих дітей, але й розкрити їхні таланти і вміння, дати шанс розквітнути та засяяти не тільки в  Україні, а й за її межами. Впевнений, що переможець саме з Хмельниччини заспіває на міжнародному конкурсі  в італійському Сан-Ремо»  – сказав Сергій Лабазюк

Окрім того, голова фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» Віолета Лабазюк спеціальними  призами відзначила Юлію Каменюк, Анастасію Вержбицьку, та Євангеліну Бойчук – їм подарували планшети. Дарині Закерничній вручено путівку на конкурс талантів в Баку, що в Азербайджані.

«У нас немає переможених, всі діти достойні першого місця. Але конкурс  вносить свої корективи. Проте хочу сказати, що ви усі молодці –  ви вже є переможцями», – зазначила під час нагородження Віолета Лабазюк.

Від фонду «Ми поруч» усім дітям були вручені заохочувальні подарунки – солодкі набори та навушники. Заохочувальні призи надав ще один організатор – Хмельницька обласна адміністрація. Окрім цього, Олександр Корнійчк вручив трьом конкурсантам спецпрези.

Ще один партнер конкурсу, група компаній «VITAGRO» в особі генерального директора Петра Лабазюка  спецпризом нагородила  Ангеліну Шимкову.

По завершенню конкурсанти та їх батьки були вражені високим рівнем організації конкурсу.

«Організатори подбали про все: і про проживання, і про харчування, навіть про відпочинок. Усі бажаючі могли поїхати до Межибожа на екскурсію. А щодо самої команди, що працювала тут – взагалі слів немає» – кажуть батьки. 

Автор: Алла Самойленко