Новини
Освіта

Команда ТБЛ ім. Мазура перегмогла у інтелектуальних змаганнях

Захоплюючі інтелектуальні змагання відбулись у Палаці творчості дітей та юнацтва. Участь у них взяли команди тих шкіл, які від початку нового навчального року побували на екскурсії у міській раді, а саме: «Розумашки» НВК №2, «Фоворити» ТБЛ імені Артема Мазура, «Вітер змін» НВО №23 та «Рідна дев’ятка» НВК №9. Кожна команда складалась з шести учасників на чолі з капітаном.

Відкрила змагання та побажала його учасникам успішної гри, відчуття командного духу, а їхнім однокласникам – бути активними вболівальниками керуючий справами виконавчого комітету, ідейна натхненниця та автор проекту Юлія Сабій.

Юні хмельничани мали можливість розкрити свій інтелектуальний потенціал та в ігровій формі розширити свої знання про рідне місто Хмельницький, історію та сучасність місцевого самоврядування. Відповідаючи на запитання ведучої в умовах обмеженості часу, п’ятикласники проявляли високу ерудицію, кмітливість і вміння працювати в команді.

У підсумковому двобої зійшлися учнівські команди: «Фаворит» та «Рідна дев’ятка». У підсумку змагань команда технологічного багатопрофільного ліцею імені Артема Мазура виявилась найсильнішою і стала переможцем першого півфіналу брейн-рингу. Всі команди-учасники інтелектуальних змагань нагороджені грамотами міського голови, а команда-переможець – Почесною грамотою.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець