Новини
Кримінал

Копи знайшли чоловіка, який обікрав підвал своїх сусідів

Як ми раніше повідомляли, до відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжки з підвального приміщення, що знаходиться на Проспекті Миру.

Провівши оперативні розшукові заходи поліцейськими було встановлено, що в період часу 16.00 години 18 листопада по 12.30 годину 22 листопада по Проспекту Миру, 37-річний, місцевий житель, шляхом пошкодження дверей, проник у підвальне приміщення, яке належить 55-річному, місцевому жителю, звідки таємно викрав консервацію (50 банок), чотири розкладні шезлонги, туристичний столик, слюсарні тіски, два мангали, кухонний посуд, три туристичні казанки та дитячі санки.

Також в цей же період ще в одному підвальному приміщенню за цією ж адресою зникли речі у 68-річного місцевого жителя, серед яких: рибацькі снасті, домкрат та інші господарські речі.

Вході розслідування з’ясувалось, що сам же зловмисник проживає за цією адресою, раніше вже судимий за аналогічні крадіжки і відбував 3 роки покарання. Нещодавно вийшов на волю, але так і не залишив улюблену справу. В скоєному зізнався, на даний час перебуває в ІТТ.

По даному факту відомості внесенні до ЄРДР за ч. 3 ст. 185 ККУ «Крадіжка» – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Катерина Прокопець