Новини
Освіта

В області визначили кращих юних дослідників

Невід’ємною складовою роботи з обдарованою молоддю є пошук та підтримка талановитих дітей.

Участь у шкільних та районних наукових товариствах Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України є тим стартовим майданчиком, який дає школярам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.

Саме Мала академія наук об’єднує таких розумних і талановитих юнаків та дівчат! Головним показником досягнень юних дослідників є щорічний Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів.

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук є доробком інтелектуальних та творчих ідей і досягнень, здорової конкурентної боротьби, яка спрямована на розвиток творчої особистості, продовження традицій славетних науковців Хмельниччини.

Упродовж грудня 2017 року було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту, науково-дослідницьких робіт, у якому взяли участь 1720 юних дослідників області, 499 із них стали учасниками ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту.

Цьогоріч ІІ етап конкурсу-захисту на теренах області проходив у 4 тури:

до 16 лютого 2018 року – заочне оцінювання науково-дослідницьких  робіт;

14 лютого 2018 року – оцінювання навчальних досягнень з математики у наукових відділеннях наук про Землю, комп’ютерних наук, технічних наук, фізики і астрономії,  економіки, екології та аграрних наук  в режимі on-line;

17 лютого 2018 року – оцінювання навчальних досягнень із базових дисциплін у наукових відділеннях літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, філософії та суспільствознавства, історії, математики, хімії та біології, екології та аграрних наук;

18 лютого 2018 року – захист науково-дослідницьких робіт.

Продовження за посиланням: http://www.adm-km.gov.ua/?p=34205

Автор: Катерина Прокопець