Новини
Освіта

У Дунаївцях після капремонту знову запрацювала дитяча школа мистецтв

1 березня навчальний заклад відчинив свої двері для 515 вихованців, які з нетерпінням чекали на те, щоб переступити поріг улюбленої alma mater.

Входини в оновлене приміщення розпочали зі святкового концерту вихованців закладу. Сучасне освітлення сцени, білосніжна натяжна стеля, кавові портьєри та скрипкові ключі в елементах декору концертного залу свідчили про те, що до оновлення дитячої школи мистецтв тут підійшли ґрунтовно та із креативністю.

Нагадаємо, перейшовши в 1998 році в приміщення колишнього панського маєтку, дирекція закладу могла собі дозволити лише щорічний косметичний ремонт кабінетів школи. Роки йшли, а проблеми примножувалися. І ось два роки тому школа отримала 260 тис.грн. на перекриття даху. Минув рік, і за сприяння Дунаєвецької міської ради з субвенції Мінрегіонбуду було виділено 966 тис.грн. на заміну провислого перекриття між першим та другим поверхами будівлі. Наразі ж вихованці Дунаєвецької дитячої школа мистецтв радіють з того, що можуть навчатися гри на фортепіано, духових та народних інструментах, вивчати вокал, хореографію та образотворче й декоративно-прикладне мистецтво, в сучасних та комфортних умовах.

Джерело

 

Автор: Тетяна Новак