Новини
Освіта

10 з половиною тисяч хмельницьких випускників будуть здавати ЗНО

На цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалися понад десять тисяч випускників з Хмельниччини. Про це повідомила методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук.

За її словами, п’ять з половиною тисяч заяв надійшли від випускників шкіл. Решта – від тих, хто раніше закінчив вищі навчальні заклади та профтехучилища. Запрошення-перепустки із зазначенням часу та місця проведення тестування учасники ЗНО отримають на своїх інформаційних сторінках до кінця квітня.

ЗНО

10,5 тисяч випускників області виявили бажання здавати ЗНО Понад десять тисяч випускників з Хмельниччини зареєструвалися на цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомила методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук. За її словами, п’ять з половиною тисяч заяв надійшли від випускників шкіл. Решта – від тих, хто раніше закінчив вищі навчальні заклади та профтехучилища. Запрошення-перепустки із зазначенням часу та місця проведення тестування учасники ЗНО отримають на своїх інформаційних сторінках до кінця квітня.

Опубліковано Поділля-Центр 20 березень 2018 р.

 

Автор: Катерина Прокопець