Новини
Освіта

Сергій Лабазюк переконаний, що енергія молоді та досвід старшого покоління – запорука успіху країни

Перспективи та можливості молоді в Україні стали головними темами зустрічі студентів Хмельницького університету управління та права із народним депутатом Сергієм Лабазюком.

Під час зустрічі в стінах навчального закладу більше сотні студентів змогли поставити нардепу свої запитання, а Сергій Лабазюк, в свою чергу, закликав молодь стати рушійною силою змін в країні та презентував студентам низку пропозицій для співпраці.

«Молоде покоління розвивається в період інноваційних технологій. Саме молодь краще пристосовується до змін й швидше сприймає інформацію. Ви – головний потенціал країни. І саме від того, які умови ми створимо для вас, наскільки вас підтримаємо, буде залежати завтрашній день України. Бо ви – майбутні лідери, вам – творити майбутнє. У старшого покоління є досвід, мудрість, у молоді – енергія. Це потрібно поєднати для змін на краще та заради нашого майбутнього», – звернувся політик до присутніх.

Разом зі студентами депутат також обговорив проекти, які готовий спільно втілювати в життя. Зокрема, мова йшла про здобуття студентами додаткового досвіду під час юридичної практики на підприємствах, підтримка участі студентів у всеукраїнських судових дебатах  та підтримка участі студентів в конкурсі команд веселих та кмітливих. Студенти схвально відреагували на дані ініціативи і пообіцяли зі свого боку «бути активними та відповідальними громадянами».

Автор: Алла Самойленко