Новини
Освіта

Понад дві тисячі випускників ДНЗ отримали від нардепа набори першокласників

За традицією, наприкінці весни – на початку літа у садочках відвирували заходи з нагоди прощання з дитинством. Перший випускний – важливий етап в житті кожної малечі. Шестирічні дітлахи попрощалися з рідними стінами садочка та вступили у поки що незвіданий світ майбутніх першокласників. Це урочиста мить для дітей та хвилююча – для батьків, адже попереду на них чекає безмежний світ відкриттів та пригод. Підготовкою до школи з майбутніми учнями ретельно займалися вихователі. А про те, щоб діти не лише морально, а й матеріально були готові до занять, подбав народний депутат України Сергій Лабазюк.

Для кожного маленького випускника садочка, що знаходять в межах округу №188 (територія Хмельницького, Волочиського районів та частина міста Хмельницького), було придбано набори першокласників.  Аби подарувати наснагу до наступного, важливого періоду життя у школі кожній дитині вручили яскраві папки з канцелярією.

Отримавши пакунки? малеча наввипередки перераховувала їхній вміст. «Ручки, олівці, зошити, альбом та щоденник. Все це потрібно, щоб вчитися. Про школу нам багато розповідали у садочку, тому мені вже не терпиться все це використати на уроках»,- каже випускниця Хмельницького ДНЗ Вероніка Вінівітіна. Мама однієї з випускниць  Наталія Саєнко зауважила: «Канцелярські набори є, насамперед, допомогою нам, батькам, у зборі діток до першого класу. Скільки всього потрібно придбати, а так частину необхідного уже будемо мати».

Такі пакунки з необхідним приладдям презентували помічники нардепа випускникам ДНЗ й у Волочиському та Хмельницькому районах. Разом із тим привітали малечу з першим випускним й депутати політичної партії «Поруч».

На святкуванні у Війтовецькому ДНЗ Волочиського району подарунки отримали не лише випускники. Згідно звернення до громадської приймальні помічники нардепа вручили для садочка повноцінний комплект посуду.

Аби вручити подарунки, депутати політичної партії «Поруч» та помічники Сергія Лабазюка відвідали випускні вечори садочків й Хмельницького району.

«Дорогі діти,  незабаром школа відкриє для вас двері у дивовижний світ, сповнений цікавих знань, пригод та відкриттів! Пам’ятайте, що знання – це великий скарб, а вміння вчитися та наполегливі старання – це ключ до нього. Тож завзято підкоряйте учнівські вершини та впевнено крокуйте до нових перемог на благо нашої держави. А ці набори першколасників нехай стануть вам у нагоді за шкільною партою», – звернувся до присутніх помічник Сергія Лабазюка Леонід Гуцалюк.

Нагадаємо, акцію на підтримку майбутніх першокласників народний депутат організовує традиційно уже котрий рік поспіль. Так, цього року у межах всього 188-го округу було роздано понад дві тисячі наборів першокласників.

Автор: Тетяна Новак