Новини
Дозвілля

У неділю на вулиці Хмельницького виїдуть леді на велосипедах та у бантиках

15 липня у місті вп’яте відбудеться дівочий велопробіг.

Щороку для веломанок Хмельницького придумують нову тематику. В попередні роки дівчата каталися у вишиванках, з іграшками, у рожевому та у білому. Кажуть, цього року обіцяли “червоний” дрес-код, але замінили його на бантики. Організатори кажуть, причепити їм можна на одяг, волосся та велосипед.

Якщо не завадить дощ, то велопробіг почнеться о 17.00. Збір оголошено на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка. Там же відбудеться реєстрація. Потім дівчата проїдуть центральними вулицями міста (довжина маршруту – приблизно 5 кілометрів). На час акції у центрі міста буде обмежено рух транспорту за таким маршрутом: кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка – вул. Володимирська – вул. Героїв Майдану – вул. Соборна – вул. Подільська – вул. Свободи – кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка. Обмеження діятиме з 17.00 до 18.30. Перевага руху в цей час та на цьому маршруті надаватиметься велосипедисткам, яких супроводжуватиме автомобіль патрульної поліції,

А після того, як дівчата повернуться на площу біля кінотеатру, зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах та лотереях. За словами співорганізатора велопараду Катерини тарадай, участь у заїзді візьмуть дівчата-поліцейські, які також влаштують учасницям конкурси з призами.

Вікових обмежень для учасниць велопараду немає.

У випадку, якщо буде дощ, захід, ймовірно, перенесуть.

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Тетяна Новак