Новини
Події

Виставка “Агро Поділля-2018”: що побачити та як дістатися

У суботу, 15 вересня, поблизу обласного центру, вдруге на території ТСЦ «Поділля» (виїзд з міста в бік Кам’янця-Подільського), і в 31-ше у Хмельницькому відбудеться агропромислова виставка “Агро Поділля-2018”.

Що можна побачити на виставці: сільгосптехніку, обладнання, комплектуючі, запчастини, обладнання для тваринництва та переробки біомаси, засоби захисту рослин, добрива, насіння, ознайомитися з сучасними технологіями і проектами у сільському господарстві. Також відбудуться демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу. На ярмарку сільськогосподарської продукції можна буде спробувати та придбати сількогосподарську продукцію на різний смак.

Оскільки вже вдруге виставка проходить за межами міста Хмельницького, для всіх бажаючих потрапити на неї організують підвезення чотирма великогабаритними автобусами “Електротрансу”. Рухатимуться вони, починаючи з вулиці Прибузької.. по Кам’янецькій з усіма зупинками. Вартість проїзду в автобусах буде такою ж, як у місті – 5 гривень. Перший автобус вирушить у рейс о 8.00. Їздитиме транспорт, кажуть в “Електротрансі”, “поки люди будуть”.

 

Автор: Тетяна Новак