Новини
Дозвілля

Холодні коні, поні і трактори у центрі Хмельницького

В місті завершується підготовка до відкриття різдвяного ярмарку.

Поки на вулиці Проскурівській підприємці додають останніх штрихів в оформлення будиночків, в яких уже сьогодні ввечері почнуть торгувати різдвяним крамом, підприємливі хмельничани вже взялися залучати хмельничан, а особливо найменших з них, до свята. На майданчик біля фонтанів, що у сквері біля кінотеатру ім. Шевченка привели коня та поні. Їх використовують в якості атракціону для найменших містян, які охоче сідлають чотириногих наїзників та роблять почесне коло навколо фонтанів.

Тим часом біля різдвяних будиночків кипить робота. Хтось іще завершує оформлення яток, хтось ще тілкьи розкладає свій товар, а дехто вже взявся торгувати, не чекаючи відкриття ярмарку. Поблизу ялинки, яка напередодні вже потішила перехожих пробним сяйвом вогнів, стоять інсталіяції з білих квітів та червоних маків. Також на звичному місці монтують сцену, де сьогодні відкриватимуть різдвяний ярмарок та веселитимуть хмельничан.

Тим часом вулицю Проскурівську чистять від снігу. Розлякуючи перехожих, туди й сюди катаються трактори, згрібаючи кучугури снігу.

Дитячий потяг, який зазвичай катає малюків парком ім. Шевченка, теж вийшов на маршрут.

Нагадаємо, сьогодні, 1 грудня, у Хмельницькому офіційно й урочисто відкриють різдвяний ярмарок. Стартує він разом з різдвяними ярмарками Європи, і працюватиме аж до Водохреща. На відкриття обіцяють дзеркальне шоу, діджейську вечірку, а для зігріву – різдвяні напох.

Різдвяний ярмарок відкриється о 18.00.

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS