Новини
Освіта

У райцентрі на Хмельниччині 45 дітей отримали змогу відвідувати дитячий садок

У Полонному розширили заклад дошкільної освіти №3 “Дружба”, що на вулиці Заводській, 16. Донедавна 45 дітей не мали можливості відвідуватися дитячий садок через відсутність місць. Тепер усі юні полончани зможуть отримувати належну освіту та дошкільне виховання.

Розширити садочок вдалося завдяки переобладнаному приміщенню, яке до того використовувалося ЗОШ №3, а останні роки взагалі пустувало.

«У 2016 році, коли створилася Полонська громада, ми з батьками повідомили про проблему з браком місць у дитсадку мікрорайону фарфорового заводу. Зверталися до відділу освіти, молоді та спорту. Думали, як можна вирішити це питання. Завдяки народному депутату України Роману Мацолі вдалося отримати фінансування з державного бюджету. Залучили також кошти громади та Європейського союзу. Тепер маємо новий корпус», – розповідає завідувачка ЗДО №3 «Дружба» Людмила Дехтярук.

Наразі заклад дошкільної освіти №3 «Дружба» має вісім навчальних груп і виховує 180 діток.

«Це ще один крок до того, аби життя стало кращим. Ми маємо робити усе можливе, незалежно від своєї партійної приналежності чи ідеологічних симпатій, щоб громада розвивалася. Я радий, що ми отримали гарний результат від спільних зусиль, і в Полонному усі діти отримають якісну освіту”, – вважає народний депутат України Роман Мацола.


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS