Новини
Освіта

У славутській гімназії за 120 тис. грн замінять лампи на енергоощадні

На утримання Варварівської гімназії у 2019 рік в бюджеті Славутської ОТГ передбачено 2 млн. 124 тис. 100 грн. коштів. З яких: 1 млн. 416 тис. 260 грн. – кошти місцевого бюджету, 707 тис. 830 грн – державна субвенція.

За інформацією Славутського МВК, значну увагу приділятимуть заходам із енергозбереження. Уже розпочали роботу із оновлення електричного господарства закладу, в тому числі стовідсоткової заміни старих ламп на нові енергоощадні. На це передбачено 120 тис. гривень.

“На належному рівні здійснюватиметься харчування дітей. Його вартість навіть дещо нижча, ніж у місті. Це пояснюється значною кількістю дітей соціально вразливих категорій. Так, у дошкільному підрозділі батьківська плата складе 30%, 70% – кошти міського бюджету. У початковій школі (харчування учнів 1-9 класів) батьківська плата становитиме 40%, відповідно 60% – кошти міського бюджету”, – додають у міськраді.

У планах – зміцнення матеріально-технічної бази закладу, а також організація навчання дітей з сіл Варварівка та Голики у закладах позашкільної освіти.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS