Новини
Здоров’я

У Нетішині вводять карантин у класах, де виявили кір

У Нетішині від 4 лютого школам рекомендують запровадити карантинні заходи на 21 день у класах, де були зареєстровані випадки кору. Про це у Фейсбуці повідомляє прес-служба міськради.

“Забезпечити максимально можливу ізоляцію карантинних класів від інших колективів на 21 день (саме стільки триває інкубаційний період хвороби), не допускати нещеплених осіб в навчальні заклади, де зареєстровані випадки кору у період карантину на 21 день”, – йдеться в повідомленні.

Рекомендують обов’язково дотримуватись санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та дезінфекційного режиму у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.

Рекомендується також обмежити відвідування дітей з карантинних класів занять у КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинок культури», ПНЗ «Будинок дитячої творчості», клубі «Юний технік», КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді», ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа», ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв».

Наразі «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Нетішин» та «Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин» працюють у посиленому режимі, підтримують готовність госпітальної бази до роботи в умовах епідускладнень.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року в місті зареєстровано 5 випадків кору.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS