Новини
Освіта

Художня школа Шепетівки отримала сучасний мультимедійний клас

У Шепетівській художній школі створили мультимедійний клас. Забезпечити учнів роздатковими інформаційними матеріалами та показати, яким є сучасне мистецтво у різних куточках України та навіть світу – такою є ціль проекту, який вдалося реалізувати завдяки Конкурсу малих грантів ГО “Інститут солідарності Романа Мацоли”.

“Ми придбали ноутбук, принтер, мультимедійну дошку та проектор. Тепер забезпечуємо усіх учнів навчальними матеріалами, які самі ж роздруковуємо. Також під час теоретичних занять мандруємо різними віртуальними музеями світу, знайомимося з вітчизняним та світовим мистецтвом. Обираємо своїх фаворитів, переймаємо художні техніки і творимо власні шедеври”, – розповідає директор Шепетівської художньої школи Василь Сараєв.

За його словами, нова оргтехніка удосконалила та значно покращила якість навчання у художній школі. Щоб йти в ногу з часом та не відставати від сучасних мистецьких тенденцій, оновлення було просто необхідне.

“Знаходити таланти у дітей та вкладати ресурси у їх розвиток – це одне з першочергових завдань. Приємно, що реалізовані гранти приносять користь. І діти радіють, що їх підтримують та допомагають реалізовувати творчий потенціал”, – наголошує народний депутат України Роман Мацола.

Наразі в художній школі навчається близько 250 учнів. Вихованці регулярно беруть участь у різних мистецьких конкурсах, в яких часто займають призові місця.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS