Новини
Суспільство

З допомогою радарів TruCAM на Хмельниччині вже оштрафували 144 порушники

Патрульні Хмельниччини з 11 лютого почали працювати з вимірювачами швидкості TruCAM. З початку роботи на дорогах уже виявили і притягнули до відповідальності 144 порушники. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції.

“Водії-порушники мають можливість на місці за допомогою мобільного терміналу сплатити штраф та отримати квитанцію”, – зазначили поліцейські.

Як нагадують правоохоронці, перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год  тягне за собою накладення штрафу у розмірі 255 гривень. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

На сьогодні в області працює 3  TruCAM, і поліцейські виїжджають з цими приладами на трасу М-12 (Стрий — Знам’янка), проте найближчим часом планується, що швидкість вимірюватимуть і на трасі Н-03 (Житомир — Чернівці).

Про використання пристрою водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які попереджатимуть кермувальників про те, що ведеться фото- та відеофіксація порушень Правил дорожнього руху. У таких місцях службові транспортні засоби перебуватимуть з увімкненими маячками синього кольору.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS