Новини
Суспільство

У Хмельницькому провалився тендер на будівництво притулку для тварин

Тендер на будівництво центру поводження з тваринами комунального підприємства “Надія” на вул. Заводській, 165 у Хмельницькому очікуваною вартістю 16,18 млн грн. не відбувся. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

На торги подалося єдине підприємство – місцеве ПМП “Лідер” з пропозицією 16,07 млн грн. Оскільки це менше двох пропозицій, тендер вважається таким, що не відбувся.

Нагадаємо, у Хмельницькому визначилися з долею центру поводження з тваринами КП «Надія». Проектно-кошторисну документацію для зведення цього закладу розробили ще торік. А нині управління житлово-комунального господарства міськради оголосило про проведення закупівлі робіт для будівництва притулку.

Як планувалось, центр розташовуватиметься за адресою вул. Заводська, 165, поряд з м’ясокомбінатом.  За словами начальника управління ЖКГ Василя Новачка, у цьогорічний бюджет закладено 2 мільйони гривень для робіт, пов’язаних з центром. Кінцева ж загальна вартість проекту суттєво дорожча. Та може перевищувати 16 мільйонів гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS