Новини
Кримінал

Троє чоловіків крали кабель з території Хмельницького аеропорту

Патрульні на місці злочину затримали трьох чоловіків, які викрали кабель зв’язку з території Хмельницького аеропорту. У них вилучили 150 метрів викраденого кабелю, рукавички, плоскогубці, секатор, пилку та інші знаряддя вчинення злочину. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області

Як зазначається, 7 березня близько 3-ї години ночі на території аеропорту спрацювала сигналізація. За викликом виїхала група реагування патрульної поліції.

На місці поліцейські помітили трьох чоловіків, які з підземної лінії викрали близько 150 метрів кабелю. Зловмисників затримали, а викрадений кабель та знаряддя злочину вилучили.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 360 (Умисне пошкодження ліній зв’язку) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, аеропорт — один із найважливіших проектів для перспективного розвитку міста, тож Хмельницький долучиться до відновлення летовища. Цьогоріч з міського бюджету на аеропорт планують виділити близько двох мільйонів гривень. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS