Новини
Події

У Хмельницькому чоловіка, який перебігав колії, “оформили” патрульні

У Хмельницькому патрульні оформили адміністративні матеріали на чоловіка за перехід залізничних колій у невстановленому місці. Про це повідомляє прес-служба патрульних.

“Сьогодні, близько 10-ї години ранку, місцевий житель 1944 року народження здійснив перехід по залізничних коліях у невстановленому місці, чим порушив Правила по охороні порядку на залізничному транспорті”, – повідомили у прес-службі.

Співробітники управління патрульної поліції, що несуть службу на залізничному вокзалі, оформили на громадянина адміністративні матеріали за частиною 3 статті 109 (порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті) КУпАП. Такі порушення передбачають покарання – попередження або накладення штрафу до 170 грн.

“Вкотре наголошуємо громадянам, будьте обережні та завжди дотримуйтесь Правил поводження на транспорті, адже від цього залежить Ваша безпека. Пам’ятайте, Вам дозволяється переходити залізничні колії тільки у встановлених для цього місцях”, – наголошують у патрульній поліції.

Нагадаємо,  за увесь 2018-й під потяг потрапили семеро людей, а вижити вдалося одному.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS