Новини
Суспільство

У Нетішині розпочали будівництво притулку для тварин

З початку березня працівники КП НМР «Благоустрій» активно розпочали роботу по облаштування території для тимчасового утримання безпритульних тварин, площею 0,5 га. Про це повідомляє Благоустрій Нетішина.

Для планування і вирівнювання території завозять ґрунт. Проводиться зачищення території від порослі. 14 березня було завезено 2 контейнери, розміром 2,5 м. х 6 м., для облаштування технічних та складських приміщень. Проводиться закупівля будівельних матеріалів для виготовлення будок для собак (дошка, брус). Для облаштування огорожі і вольєрів закуповують металеву сітка довжиною 293 м.

Крім того, спільно з виконавчим комітетом Нетішинської міської ради, готується для підписання з волонтерами Меморандум про співпрацю та координацію спільних дій щодо поводження з безпритульними тваринами на території міста атомників.

Нагадаємо, ситуація з безпритульними тваринами в Нетішині останнім часом стала критичною. Нещодавно рішенням міської влади безпритульних собак заборонили годувати в межах міста, що викликало обурення у волонтерів та зоозахисників.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS