Новини
Освіта

У Хмельницькому студентів професійних училищ вчили бути лідерами

Учасники «Школи сучасного лідера» протягом трьох днів навчання отримали нові знання, знайомства, враження, а також сертифікати про участь у потужному освітньому заході. Із завершенням навчальної програми присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. Вона наголосила на важливості участі в подібних заходах і постійному самовдосконаленні на шляху до досягнення мети та вручила сертифікати учасникам громадсько-політичних студій «Школа сучасного лідера».

«Я надзвичайно щаслива бачити вас тут в Хмельницькій міській раді. Я щиро вам бажаю, щоб ви загорілися, щоб ви визначили свій шлях. Бажаю вірити в себе і все вам вдасться», – сказала Юлія Сергіївна.

Під час останнього навчального дня зі студентами ВПУ працювали директор КУ «Молодіжний центр» Владислав Гребенюк та голова ГО «Молодь за краще майбутнє» Леся Романюк. Так, учасники вчилися ставити правильні запитання, доносити потрібну інформацію та розвивати стресостійкість. Тренери запропонували виконати вправу «Сила запитань», яка розвиває повагу до різних точок зору, здатність підтримувати діалог, навчатися та обмінюватися досвідом у процесі спілкування, вміння ставити запитання.

Під час ще однієї вправи «Діалог в акваріумі» студенти отримали досвід у побудові комунікації. Зрозуміли принципи ведення успішного діалогу або переговорів.

На завершення триденної «Школи сучасного лідера» учасники ділилися враженнями та емоціями. Проект громадсько-політичних студій буде продовжуватися, наступними учасниками стануть студенти коледжів міста.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS