Новини
Освіта

У Хмельницькому стартувала четверта «Школа сучасних лідерів»

У малій залі Хмельницької міської ради стартували громадсько-політичні студії «Школа сучасних лідерів». Про це повідомляє прес-служба міськради.

Цього разу участь у тренінговій програмі беруть студенти коледжів Хмельницького. Уже вчетверте активна молодь міста зібралася для того, щоб покращити свої знання та дізнатися щось нове в рамках «Школи сучасних лідерів».

Під час першого дня студенти працюють із представниками “Профі тренінг-студії” Тетяною Старук та Оксаною Костенко. Програмою передбачено проведення мозкового штурму «лідер=успіх?» під час якого учасники студій шукатимуть відповідь на питання чи автоматично поняття лідер дорівнює успіху, під час гри створять свою громадську організацію та презентують її присутнім. Також заслухають лекцію «Ефективна комунікація лідера».

Упродовж трьох днів учасники студій отримають потрібні знання, познайомляться із новими людьми почерпнуть інформацію від цікавих спікерів та матимуть можливість осягнути питання лідерства та комунікації, знайти своє покликання, вільно та впевнено почуватися в соціумі. На завершення навчання учасники громадсько-політичних студій «Школа сучасного лідера» отримають відповідні сертифікати.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS