Новини
Хмельниччина туристична

На Хмельниччині з’явився новий туристичний маршрут

Однією із візитівок підприємства є Миньковецький дендропарк Дунаєвецького лісництва – пам’ятка садово-паркового мистецтва  місцевого значення. Днями на офіційному відкритті туристичного сезону Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади презентовано маршрут «На межі епох» (Дунаївці – Миньківці), до якого ввійшов Миньковецький дендропарк.

На території лісгоспу є багато пам’ятних посадок, об’єктів природно-заповідного фонду, цілющих джерел, історичних місць, де  організовано місця відпочинку, рекреаційні майданчики.

“Працівники підприємства створюють зручності для відпочиваючих. Зводять альтанки, облаштовують спеціальні місця для розведення багать і місць для стоянки автотранспорту,  в найбільш відвідуваних місцях влаштовують дитячі майданчики з пісочницями та гойдалками”, – зазначили у пресслужбі.

Лісівники чекають на туристів і подорожуючих, яким будуть надані  послуги з відпочинку, проводитимуться екскурсії. Від цього підприємство отримає додаткові кошти на  розвиток рекреаційної та лісогосподарської діяльності. Одночасно лісівники закликають поважати їхню працю  і не смітити, дбати про те, аби відпочинок і надалі залишався затишним та комфортним.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS